Malvina• Home

Profilul companiei

MALVINA cuprinde 3 domenii de activitate:

- productia de ambalaje din polietilena si polipropilena (pungi, saci, sacose, folii, filme BOPP), iar din ianuarie 2009 si productia de produse de unica folosinta – pahare, farfurii, tacamuri de plastic;
- distribuitor exclusiv al producatorului de detergenti lichizi, produse de curatenie si produse cosmetice - YAREN IMPORT EXPORT SRL;

- importul si distributia unor produse de larg consum (detergenti, produse cosmetice si de ingrijire personala, produse pentru ingrijirea incaltamintei, produse de sticlarie si opal).

Fabrica de ambalaje a fost infiintata in 1996 si are in prezent o capacitate de productie de 3600 tone/an, situandu-ne printre cei mai importanti producatori de ambalaje din Romania.

MALVINA  produce o gama vasta de ambalaje din polietilena de joasa (LDPE), de medie (MDPE) si inalta (HDPE) densitate si anume: pungi individuale (cu sau fara pliu), saci individuali (simpli sau cu pliu) si rolati (cu sau fara snur), sacose personalizate si nepersonalizate (tip “maiou”, tip “banana”, cu maner) si folii termocontractibile, folii strech pentru ambalare automata si manuala,  folii personalizate, folii cu destinatie industriala, agricola.

MALVINA foloseste in prezent cea mai inalta tehnologie de imprimare FLEXOGRAFICA, masini de imprimat si laminat pentru BOPP, polietilena si folii metalizate, masini performante de lipit si taiat. De asemenea, dispune de un departament de creatie grafica dotat cu echipamente profesionale de inalta tehnologie pentru realizarea de machete in functie de cerintele clientilor.

Printre clientii nostri se numara: METRO, CARREFOUR, KAUFLAND, PENNY MARKET, PRAKTIKER, AUCHAN, ORANGE, VODAFONE, COSMOTE, GERMANOS, PALMOLIVE, AVON, NESTLE, KRAFT, MEDIA GALAXY, BORSEC, BUCOVINA, TUSNAD, CIUCAS etc.

In urma investitiilor facute in 2008, din luna ianuarie  2009 s-a inceput si productia de produse de unica fololosinta: pahare, farfurii si tacamuri de plastic.

Firma YAREN IMPORT EXPORT SRL  si-a inceput activitatea in 2007 si produce detergenti lichizi si produse de curatenie, marcile proprii RIXON si DAX, precum si sapunuri lichide, marca proprie ELIZA. MALVINA este unic distribuitor of acestor produse.
YAREN IMPORT EXPORT SRL produce o gama larga de produse, precum: detergenti lichizi universali pentru faianta si gresie, solutie pentru ceramica, pentru parchet, pentru mobila, detergenti lichizi pentru vase, solutii de curatat si igienizat pentru baie, bucatarie, detartrant, solutie pentru curatat geamuri, covoare, aragazuri, clor.
Produsele  se adreseaza tuturor categoriilor de consumatori, bucurandu-se de un bun raport calitate-pret, fiind    disponilbile in gramaje si ambalaje diverse.
Colaborarea cu furnizori de materii prime de renume din piata comunitara si fabricarea in conformitate cu noile reglementari impuse de Uniunea Europeana (Regulamentul (CE) nr. 648/2004 al Parlamentului European si al Consiliului European) si Legea 178/2000, contribuie la succesul de piata al acestor produse.

De asemenea, un sector important de activitate il reprezinta importul si distributia unor produse de larg consum:

- detergenti solizi (marca proprie DAX)
- anticalcar (ALFAGON)
- produse cosmetice si ingrijire personala (IPEK si BAMBOLA)
- produse pentru ingrijirea incaltamintei (SILVER)
- produse de sticlarie (PASABAHCE), produse din opal (marca proprie DANTE).

Dispunem de un depozit propriu in Bucuresti, cu suprafata de 4500 mp si un parc auto format din 15 autoutilitare si camioane, cu capacitate intre 1.5 si 20 tone, astfel incat putem onora orice comanda in timp util.